نمایندگی پارسا سرویس

جنرال الکتریک – آاگ – مابه

021-۵۴۴۱۲۱۰۰

8 صبح الی 19

Untitled-1
زمان مطالعه: 4 دقیقه

صافکاری درب یخچال

صافکاری درب یخچال، یکی از کارهای مهم و حساس در زمینه تعمیر و نگهداری از لوازم خانگی است. فرو رفتگی، پوسیدگی، زنگ زدگی درب یخچال و فریزر ها، یکی از اتفاقات ناخوشایند برای صاحبان یخچال فریزر می باشد که باعث  ایراد در عملکرد سرمایش یخچال فریزر  و همچنین زشت شدن ظاهر یخچال می شود. این مشکلات می تواند بنا به دلایل مختلفی اتفاق افتاده باشد برای مثال بسیاری از لوازم های خانگی از جمله یخچال و فریزر حین جابجایی و یا اسباب کشی ممکن است آسیب ببینند.

همچنین بر اثر قرارگرفتن دستگاه در جای مرطوب به مدت طولانی و یا ریختن مایعات بر روی دستگاه و عدم توجه به خشک کردن، باعث زنگ‌زدگی، پوسیدگی و فرسودگی درب یخچال می شود که این اتفاق موجب نشت گاز یخچال شده و همین امر عملکرد آن را تضعیف کرده و همچنین  ظاهر یخچال را کهنه و قدیمی نشان می دهد. تمام مشکلات گفته شده اعم از پوسیدگی، کج شدن، فرو رفتگی و زنگ زدگی با عمل صافکاری قابل تعمیر است و نیازی به تعویض یخچال نیست. در ادامه این مقاله به شما خواهیم گفت که چگونه می‌توانید با روش‌های ساده و کم هزینه، درب یخچال خود را صافکاری کنید و ظاهری نو و زیبا به آن ببخشید.

تعمیر فرو رفتگی و گودی درب یخچال

همان گونه که قبل تر گفته شد، ممکن است به دلایل مختلفی همچون، جابه‌جایی، اسباب‌کشی، برخورد اجسامی سخت مثل صندلی به یخچال، برخورد درب به دیوار درب یا بدنه دستگاه، دچار فرورفتگی، گودی یا برآمدگی شود که در بسیاری از این موارد این آسیب قابل تعمیر می باشد و نیازی به تعویض دستگاه یا آن قطعه نیست.

فرورفتگی درب یخچال ساید
در این تصویر یخچال سایدی را مشاهده میکنید که فرو رفتگی دارد. صافکاری درب یخچال یکی از روش های نگهداری و افزایش طول عمر دستگاه است.

برای تعمیر فرورفتگی درب یخچال، پس از خارج کردن مواد غذایی ابتدا باید لولای درب جدا شود تا امکان جدا شدن درب فراهم شود. جداکردن درب یخچال فرآیندی است که نیاز به تخصص بالا و ابزار خاص است، بنابراین پیشنهاد می شود این کار توسط افراد متخصص انجام شود. سپس دستگیره های درب رو جدا و اگر چیز دیگه ای هم روی درب قابل جدا شدن هست رو جدا کنید تا حین تعمیر به آن ها آسیبی وارد نشود. بعد از جدا کردن درب یخچال، محل فرورفتگی یا برآمدگی باید صاف شود. همچنین باید فرورفتگی به سمت بیرون کشیده شود. برای این کار در مراکز تعمیرات تخصصی یخچال از مکنده های بسیار قوی استفاده می شود، این دستگاه مثل یک جاروبرقی قوی است و مکش توسط پمپ انجام می شود، که با استفاده از این وسیله، فرورفتگی به بیرون کشیده می شود و ورق بیرونی یخچال صاف می‌شود و سر جای خود قرار می گیرد. توجه داشته باشید که اگر فرورفتگی عمیق باشد، امکان صاف‌شدن وجود ندارد و باید آن قسمت با بتونه و مواد پر شود و رنگ شود. نوع مواد استفاده شده بستگی به رنگ و جنس بدنه دستگاه شما دارد و معمولا مخلوطی از پلی ونیل کلراید و پلی پروپیلن است. در نهایت پس از سنباده کشی و رنگ‌زدن قسمت مورد نظر، می توان درب را دوباره به یخچال وصل کرد. توجه داشته باشید که اگر فرو رفتگی همراه با شکستگی و پارگی باشد، باید عملیات جوشکاری نیز انجام شود.

تعمیر پوسیدگی و زنگ زدگی درب یخچال

درب و بدنه یخچال پس از گذر زمان طولانی و یا عدم نگهداری صحیح از یخچال، در قسمت زیر آب ریز یا یخ ساز دستگاه، پوسیدگی ایجاد می شود. پوسیدگی ابتدا از نقطه ای کوچک آغاز می شود و به مرور بزرگتر می شود و علاوه بر جلوه ظاهری ناپسند باعث اختلال در عملکرد یخچال می شود، به همین دلیل لازم است تا در صورت دیدن اثرات پوسیدگی فورا اقدام به تعمیر آن قسمت کنید. زنگ‌زدگی و پوسیدگی به روش های مختلفی همچون نقاشی و زیرسازی قابل ترمیم است. در مرحله اول پس از خاموش‌کردن یخچال و خارج کردن مواد غذایی، درب آسیب دیده یخچال را از قسمت لولا جدا کنید. حال باید با ابزار مخصوص مثل قیچی و دم باریک باید قسمت آسیب دیده را به طور کامل جدا کنید. سپس مواد ضد زنگ و بتونه رو داخل فضای خالی ریخته و آن را به طور کامل بپوشانید. دقت کنید تمامی این مراحل نیاز به تخصص و دقت فراوان دارد و پیشنهاد می شود تا از متخصصین مربوطه کمک بگیرید. پس از ترمیم و پرکردن محل آسیب دیده، درب را به طور کامل رنگ کنید ( هنگام رنگ کردن دقت کنید تا آب سرد کن و صفحهدیجیتالروی یخچال با چسب پوشانده شود ). در نهایت با وصل کردن قطعات جدا شده از در، آن را به یخچال وصل کنید.

درب یخچال پوسیده
در این تصویر یک درب یخچال پوسیده مشاهده میکنید. در صورت مشاهده اولین نقطه پوسیدگی روی درب دستگاه به فکر تعمیر پوسیدگی باشید تا از افزایش هزینه های تعمیر یخچال جلوگیری کنید.

سخن پایانی

صافکاری درب یخچال باعث افزایش طول عمر و تمیزی ظاهر آن می‌شود. در صورت بروز زنگ زدگی، پوسیدگی یا فرورفتگی سریعا اقدام به تعمیر و ترمیم آن کنید. البته لازم به ذکر است که برای تصمیم‌گیری در مورد تعمیر و یا تعویض یخچالتان پیشنهاد می شود تا حتما از یک تکنسین باتجربه و حرفه‌ای کمک بگیرید، تا مطمئن شوید که تصمیم شما کاملا درست و منطقی می باشد.

در این مقاله، به طور کامل به بررسی روش‌های صافکاری درب یخچال و مراحل انجام آن پرداختیم.

مواردی که در این مقاله به آنها اشاره شد عبارتند از:

  • انواع آسیب‌های رایج درب یخچال، از جمله فرورفتگی، پوسیدگی و زنگ زدگی
  • روش‌های مختلف صافکاری درب یخچال، مانند صافکاری با ساکشن، صافکاری با چکش و صافکاری بدون رنگ
  • مراحل انجام صافکاری درب یخچال به صورت گام به گام
  • نکات مهمی که باید قبل، حین و بعد از صافکاری درب یخچال به آنها توجه داشته باشید
  • راهنمای انتخاب یک صافکار درب یخچال باتجربه

با مطالعه این مقاله، می‌توانید به راحتی درب یخچال خود را صافکاری کنید و از هزینه‌های خرید یخچال جدید صرفه‌جویی کنید.

دیگر مقالات این دسته بندی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *