نمایندگی پارسا سرویس

جنرال الکتریک – آاگ – مابه

021-۵۴۴۱۲۱۰۰

8 صبح الی 19

Untitled-1
ارور های رایج یخچال فریزر
زمان مطالعه: 6 دقیقه

معرفی کامل ارورهای مختلف یخچال فریزر، خطاهای یخچال فریزر تمامی برندها

صفحه نمایش یخچال و کاربردهای آن

بهتر است بدانید صفحه نمایش یخچال به منظور دسترسی آسان و حفظ زیبایی ظاهری یخچال بر روی آن نصب شده است. بر روی این صفحه نمایش، کلیدهایی وجود دارد که هرکدام وظیفه خاصی را انجام می دهند. از کاربردهای مهم این صفحه می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  1. تنظیم دما
  2. روشن کردن یخچال
  3. خاموش کردن یخچال
  4. هشدار وجود مشکل و خرابی در سیستم

علاوه بر موارد ذکر شده شما می توانید با استفاده از کلید لاک که همان قفل کودک است درب یخچال را در صورت نیاز قفل کنید.

برد یخچال فریزر

یکی از قسمت های مهم و اصلی یخچال فریزر برد آن می باشد. این قسمت که تأثیر بسیار مهمی در سیستم سرمایشی دارد، به عنوان مغز یخچال شناخته شده است. برد الکترونیکی کنترل کردن فن ها، موتور، سنسور ها، یخساز، المنت، درب یخچال فریرز و … را به عهده دارد. برد در یخچال های جدید جایگزین تایمر دیفراست شده است. این جایگزینی به نوعی باعث کم شدن مصرف انرژی می شود.

خطاها و ارورهای صفحه نمایش چه اطلاعاتی را به ما می دهند؟

خطاها و ارورهای صفحه نمایش به دلایل متفاوتی نشان داده می شوند. دلیل ایجاد هر کدام از این کدهای خطا به عوامل زیادی وابسته است. هر ارور ظاهر شده بر روی صفحه نمایش خراب شدن قطعه خاصی از یخچال را نشان می دهد. به نوعی می توان گفت این کدها هشداری هستند که از سمت دستگاه برای بررسی مشکل صادر می شوند. با مشاهده این کدهای خطا می توان به مشکل ایجاد شده در یخچال فریزر خود پی برد. برای رفع این مشکلات می توانید از متخصصان و تعمیرکاران و نمایندگی های مجاز کمک بگیرید.

خطاهای رایج در یخچال فریزرهای جنرال الکتریک

یکی از مهلک ترین ارورهایی یخچال فریزر های جنرال الکتریک خطای HRS است. این کد خطا به خرابی و وجود مشکل در برد الکترونیکی اشاره دارد. ارور PF نیز حاکی از وجود مشکل در برق ورودی به موتور یا کمپرسور ابن نوع یخچال است. همچنین از دیگر ارورهای مهم در یخچال فریزر های جنرال الکتریک ارور FF می باشد. این کد خطا به نوعی اخطار دهنده متناسب نبودن دمای یخچال فریزر با دمای مورد انتظار است.

خطاهای رایج یخچال فریزر جنرال الکتریک

بالا بودن دما در قسمت فریزر با کد CC نشان می شود. کد خطای CI نیز نشان دهنده وجود مشکل در یخساز این نوع یخچال است. از دیگر ارورهای موجود در یخچال فریزرهای جنرال الکتریک می توان به ارور DFاشاره کرد. این ارور حاکی از وجود مشکل در یکی از قطعات سنسور، المنت، دیفراست، تایمر و هیتر دیفراست است. ارور ۸۸ یا ۸۹ نیز مشکل جدی در قسمت پاور یا برق یخچال را نشان می دهد. در صورت نیاز به راهنمایی های بیشتر و یا تماس با مرکز مجاز تعمیرات این یخچال فریزر، می توانید با نمایندگی یخچال فریزر جنرال الکتریک تماس بگیرید و از خدمات این مرکز خدمات استفاده بفرمایید.

 خطاهای رایج در یخچال فریزر های مابه

ارور E0یکی از این خطاهای رایج در این مدل یخچال است که وجود مشکل در یخ ساز را هشدار می دهد. ارور PO نیز از دیگر خطاهای رایج در این نوع یخچال بوده که به معنی قطع برق است. همچنین در صورتی که ترمیستور یا سنسور دمای یخچال دچار مشکل باشد، شما شاهد ارور E1در یخچال فریزر مابه خود خواهید بود. ارور  E2نیز معیوب شدن ترمیستور یا سنسور دمای فریزر را نشان می دهد.

از دیگر خطاهای رایج در این نوع یخچال فریزر ارور E3می باشد که نشان دهنده وجود مشکل در سنسور یخ ‌زدایی است. در صورتی که سنسور یخ‌ زدایی قسمت یخچال معیوب باشد، شما با کد خطای E4 مواجه خواهید شد. کد خطا E5 نیز معیوب شدن سنسور یخ ‌زدایی قسمت فریزر را نشان می دهد. همچنین وجود مشکل در صفحه‌ نمایش و برد کنترل اصلی با کد خطای E6 نمایش داده می شود. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر در این مورد کد، می‌توانید با نمایندگی یخچال فریزر مابه تماس بگیرید.

در صورت مشاهده ارورهای E7  و  E8نیز سنسور دمای محیط معیوب است. کد خطا E9  نیز زمانی که درجه حرارت در قسمت فریزر یخچال خیلی زیاد شود، ظاهر می شود. از دیگر خطاهای رایج در یخچال فریزر های مابه می توان به ارور EE اشاره کرد. این کد معیوب شدن مدار یخ‌ ساز در یخچال را نشان می دهد.

خطاهای رایج در یخچال فریزر های آاگ

کدهای f1 و f2 بروز مشکل در ترموستات یخچال را نشان می دهند. از دیگر خطاهای رایج در یخچال فریزر های آاگ ارورهای f3  و f4 هستند که نشان دهنده ایجاد مشکل در سنسور دمای   NTCمی باشند. کدهای خطای   F6 و  F7 نیز به به معنای مشکل در برق یخچال هستند. همچنین کد خطای  F8به نوعی نشان دهنده بروز مشکل در سیستم دیفراست است. از دیگر خطاهای رایج در این نوع یخچال فریزر می توان به خطاهای O  چشمک ‌زن، – چشمک ‌زن، ” – “، “?”، [] و نارنجی LED اشاره کرد. در صورتی که نیاز به راهنمایی های بیشتری در مورد تعمیرات این یخچال فریزر احتیاج دارید، می توانید با نمایندگی یخچال فریزر آاگ تماس بگیرید و از خدمات این مرکز خدمات استفاده بفرمایید.

خطاهای رایج در یخچال فریزرهای وایت هاوس

در این بخش با کد خطاهای یخچال فریزر های وایت هاوس آشنا خواهیم شد. یکی از این خطاهای رایج کدE0  است که خرابی در سنسور فریزر یخچال را نشان می دهد. همچنین کد E1 نمایش دهنده خرابی سنسور یخ ‌زدایی یخچال است.

خطاهای رایج یخچال فریزر وایت هاوس

ارور E3 نیز زمانی که سنسور تشخیص دمای یخچال خراب باشد بر روی نمایشگر ظاهر می‌ شود. وجود ایراد و مشکل هیتر یا المنت یخچال با کد خطای E4 نشان داده خواهد شد. کد خطاهای E8 و E9 نیز مربوط به یخساز یخچال است. همچنین خراب شدن برد یخچال باعث یکسره کار کردن یخچال و یا کار نکردن آن می شود. در صورتی که برای حل این این ارورها کمک به یک متخصص تکنسین داشتین، می‌توانید با نمایندگی یخچال فریزر وایت هاوس تماس بگیرید.

خطاهای رایج در یخچال فریزرهای سامسونگ

از رایج ترین این نوع خطاها می توان به ارور E1  و  SEاشاره کرد که نشان دهنده قطع شدن جریان برق در یخچال است. همچنین کد خطا 5e خرابی سنسور و قطعی جریان برق را به نمایش می گذارد. کد خطا 6e نیز خرابی سنسور دمای محیط و قطع شدن جریان برق را نشان می دهد. کد خطای 8e نشان دهنده خرابی در سیستم یخساز یخچال است.

خرابی در فن کندانسور یخچال فریزر های سامسونگ با کد خطا 23e نشان داده می شود. کد خطا 25e نشان دهنده خرابی در سیستم دیفراست یخچال است. کد خطا 33e نشان دهنده خرابی لوله پرکن آب می باشد. خرابی در سیستم یخ ساز یخچال با ارور 34e نشان داده می شود.

ارور ۴۰ eبه وجود وجود خرابی در فن فریزر  اشاره دارد. کد خطا 84e نیز نشان دهنده قفل شدگی روتور است. قطع شدن جربان برق نیز با کد خطا 85e  نشان داده می شود. کد خطای RD نیز نشان دهنده خرابی در دمپر هوا است. زمانی که ارتباط درب و سایر قطعات یخچال قطع می شود ارور PCنمایان می شود.

خطاهای رایج در یخچال فریزر های هیمالیا

یخچال فریزر های هیمالیا در مدل های مختلفی تولید و عرضه می شوند، از اینرو هر کدام از این مدل ها دارای یکسری کد خطای اختصاصی هستند. برای مثال خطای F1 یکی از خطاهای رایج در یخچال فریزر های هیمالیا مدل کمبی ۵۳۰ بوده که اشکال در سنسور دمای فریزر کمپرسور را نشان می دهد. همچنین ارور F2 نمایانگر اشکال در سنسور اواپراتور فریزر است. خرابی و مشکل در سنسور اواپراتور خود یخچال نیز با ارورF4  نشان داده می شود.

 

از دیگر خطاهای رایج در این مدل یخچال می توان به کد خطاهای F3، F4،  F5، F8 و F9 اشاره کرد. در یخچال های هیمالیا مدل ۶۶۶ نیز شاهد ۵ ارور متفاوت EO، E8، E1، E2 و E3 هستیم. همچنین در یخچال فریزر هیمالیا مدل آاگ ارور F1  خراب شدن سنسور دمای فریزر را نشان می دهد. F2 نیز از دیگر خطاهای رایج در این مدل یخچال بوده که به معنای ایجاد خرابی و قطعی اتصالات در سنسور اواپراتور است.

در صورت کمبود سرمای یخچال ارور F5 را در این مدل شاهد هستید. کد خطای F4 نیز به خرابی در سنسور اواپراتور اشاره دارد. از دیگر خطاهای رایج در یخچال فریزر هیمالیا خطای HFT می باشد که مربوط به برد HFT است. همچنین خطای AL در این نوع یخچال ها نشان دهنده این است که دما بالاتر از حد نرمال می باشد.

 

خطاهای رایج در یخچال فریزرهای بوش

در این بخش با خطاهای رایج در یخچال فریزر های بوش آشنا خواهیم شد. ارور E1 نشان دهنده وجود نقص در سنسور دمای یخچال و یا خرابی سیم کشی متصل به سنسور دمای یخچال است. همچنین ارور E2 در یخچال فریزر های بوش حاکی از خرابی سنسور دمای فریزر و یا سیم کشی متصل به سنسور دمای فریزر می باشد.

کد خطای EF معیوب شدن سنسور شمارنده یخچال را نشان می دهد. همچنین در موقع خراب شدن کلید یخ ساز یخچال کد خطای ET نمایش داده می شود. از دیگر خطاهای رایج در یخچال فریزر های بوش می توان به ارورهای EU، ES، DF، D1 ، R1، F3، F1، E21، E20، E15، E11 و E10 اشاره کرد.

سوالات متداول

سوالات متداول خطاهای یخچال فریزر

پرسش: آیا با استفاده از کد خطاها می توان به مشکل موجود در یخچال فریزر پی برد؟

پاسخ: بله، این کدها به شما هشدار می دهند که قسمتی از سیستم شما دچار خرابی و یا اختلال شده است.

پرسش: آیا افراد به تنهایی و با کمک این کدهای خطا می توانند یخچال فریز خود را تعمیر کنند؟

پاسخ: افراد به تنهایی نمی توانند ایراد موجود در یخچال فریزر خود را برطرف سازند زیرا برخی از مشکلات باید توسط افراد متخصص رفع شوند.

پرسش: آیا تمامی مدل ها و برندهای یخچال فریزر دارای یک کد خطا هستند؟

پاسخ: خیر، هر یخچال فریزری با توجه به برند و مدلی که دارد دارای ارورهای مخصوص به خود است.

دیگر مقالات این دسته بندی