نمایندگی پارسا سرویس

جنرال الکتریک – آاگ – مابه

021-۵۴۴۱۲۱۰۰

8 صبح الی 19

Untitled-1
نمایش ارور در دیسپنسر یخچال ساید جنرال الکتریک
زمان مطالعه: 8 دقیقه

کد خطاها و ارورهای یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک

ارور های یخچال جنرال الکتریک، یکی از رایج ‌ترین مشکلاتی است که کاربران یخچال ‌های جنرال الکتریک با آن مواجه می ‌شوند. اکثر یخچال‌ های جدید از جمله یخچال‌های جنرال الکتریک دارای قدرتمندترین و به‌روزترین سیستم عیب‌یابی هستند. این سیستم با نمایش کدهای خطا روی صفحه نمایش، به شما در شناسایی مشکل کمک می ‌کند. هر کد خطا به یک مشکل خاص اشاره دارد. در برخی موارد خود شما می‌توانید این مشکلات را برطرف کنید ولی وقتی نیاز به تعمیر و یا تعویض قطعه باشد حتما برای جلوگیری از بالا رفتن هزینه‌ها و خرابی بیشتر دستگاه بهتر است به نمایندگی های تعمیر یخچال های ساید بای ساید جنرال الکتریک تماس بگیرید. در ادامه این مقاله قصد داریم در جهت کمک به عیب یابی دستگاه ها توسط خود شما، به بررسی ارورهای نمایش داده شده در نمایشگر یخچال‌های جنرال الکتریک و چگونگی عیب یابی آن‌ها به طور کامل و دقیق بپردازیم.

آشنايي با انواع Error سايد جنرال الكتريك

نسل جدید یخچال های جنرال الکتریک مجهز به سیستم هوشمندی هستند که در صورت ایجاد هر نوع مشکلی، با نشان دادن کد ارور آن بر روی صفحه نمایشگر، وجود عیب در یخچال را بیان می‌ کند. به همین دلیل در ادامه رایج ‌ترین ارورهای یخچال جنرال الکتریک را به صورت کامل همراه با راه حل ‌های رفع آن برای شما توضیح خواهیم داد.

ردیف کد خطا علت بروز
۱ HRS نشان‌دهنده وجود خطا در برد الکترونیکی دستگاه است
۲ FF نشان از مشکل در بخش فریزر و داغ شدن بیش از حد آن است
۳ PF مشکل در سیستم برق‌رسانی یخچال وجود دارد
۴ CC دمای یخچال بالا است
۵ TC توربو کولر پس از انجام وظیفه خود برای خنک کردن یخچال، همچنان روشن مانده است
۶ ۸۸ یا ۸۹ نشان از نوسان بالای برق و وجود یک مشکل الکتریکی است
۷ CI در عملکرد یخ‌ساز مشکلی رخ داده است
۸ DE در سیستم یخ‌زدایی و دیفراست مشکلی رخ داده است
۹ DF بیش از ۴۸ ساعت جریان برق به مدار یخچال وارد نشده است
۱۰ E2 نشان از وجود نقص در عملکرد صفحه کنترل اصلی است

ارور HRS در یخچال جنرال الکتریک

ارور HRS عنوان بدترین خطا را به خود اختصاص داده است. زیرا هنگامی‌که با آن مواجه می‌شوید یعنی دستگاه شما به صورت کلی از کار افتاده و عملکرد اصلی‌اش را که همان سیستم سرمایشی است، انجام نمی‌دهد. این Error نقش یخچال را به کمدی برای نگه‌داری وسایل تقلیل می‌دهد که فقط ظاهری شبیه به یخچال دارد.

هنگام بروز این خطا چه قطعه‌ای در یخچال آسیب می‌بیند؟ معمولا برد الکترونیکی یخچال به عنوان مهم‌ترین قطعه آن دچار آسیب می‌شود. سیستم برق‌کشی در همه جای کشور یکسان نیست و برق در همه مکان‌ها به یک اندازه پایدار نیست و ممکن است نوسان‌هایی را داشته باشد؛ نوسان برق، بالا و پایین شدن ولتاژ می‌تواند سبب خرابی برد یخچال جنرال الکتریک شود. اگر جریان برق بیش‌از اندازه ضعیف یا قوی باشد، می‌تواند سبب بروز خطا در برد دستگاه شود. به همین دلیل است که توصیه می‌شود برای محافظت از یخچال خود از یک محافظ برق قوی و استاندارد استفاده کنید تا مانع از بروز مشکل برای برد دستگاه و ارور ساید جنرال الکتریک شود.

می‌دانید که همه قطعات دستگاه‌های الکتریکی دارای یک عمر مفید هستند که اگر این زمان تمام شود، احتمال خرابی آن‌ها افزایش می‌یابد. پس برد الکترونیکی یخچال نیز ممکن است به خاطر عمر زیادی که داشته دچار خرابی شود و نیاز به تعویض داشته باشد.

آیا تنها با خرابی برد، این Error رخ می‌دهد؟

تنها دلیل بروز این خطا، خرابی برد نیست. گاهی به علت خرابی فن اپراتور نیز این خطا بروز می‌کند اما در بیشتر موارد، موتور و همه اتصالات الکتریکی سالم هستند پس ایراد ناشی از برد دستگاه است.

هنگام مواجهه با این ارور باید چه کاری انجام دهید؟

البته هنگامی‌که با این خطا مواجه شدید، در اسرع وقت آن را از برق بکشید و با تعمیر کار تماس بگیرید تا به محل شما بیاید و شروع به بررسی مشکل نماید؛ بهتر است این تکنسین از نمایندگی ساید جنرال الکتریک باشد. شاید او بتواند قطعه را تعمیر کند یا آن را با یک قطعه جدید تعویض نماید. خودتان به تنهایی کاری را انجام ندهید زیرا این کار به تخصص و تجربه نیاز دارد.

ارور FF؛ مشکل در بخش فریزر

هنگامی‌که این خطا در صفحه نمایش به تصویر کشیده می‌شود؛ یعنی مشکلی در بخش فریزر دستگاه وجود دارد که جزو مشکلات فنی نیست. زمانی‌که دمای فریزر یخچال ساید جنرال الکتریک به‌حدی افزایش می‌یابد که یخ موجود در آن شروع به ذوب شدن می‌کند، این خطا به نمایش در می‌آید.

نمایش ارور FF در یخچال جنرال الکتریک
در این دیسپنسر یخچال ساید جنرال الکتریک، ارور FF را مشاهده می‌کنید. این ارور زمانی پیش میاید که دمای فریزر بیش از حد بالا رفته است و یخ‌های موجود در فریزر در حال ذوب شدن هستند.

با باز بودن درب یخچال یا خراب شدن لاستیک بین در و بدنه، این مشکل به وجود می‌آید. بعد از بررسی و رفع مشکل، می‌توانید دکمه System Check را فشار دهید تا ارور رفع شود.

ارور PF؛ وجود مشکل در سیستم برق‌رسانی

یکی از انواع ارور های یخچال جنرال الکتریک، ارور PF است که مربوط به اتصالات برق در یخچال است. هنگامی که جریان الکتریکی در یخچال قطع می شود، ارور PF در صفحه نمایشگر ظاهر می شود. در این مواقع مطمئن شوید اتصالات برق یخچال سالم هستند و دو شاخه برق یخچال در وضعیت درستی در پریز برق قرار دارد. سپس دکمه system check را فشار دهید تا ارور برطرف شود. در صورت برطرف نشدن این مشکل، فورا با نمایندگی های تعمیرات یخچال های جنرال الکتریک تماس بگیرید.

ارور CC؛ دمای بالای یخچال

علت کد خطای CC در یخچال های جنرال الکتریک، بالا بودن دمای یخچال است. اگر به هر دلیلی دمای فریز و یخچال خیلی زیاد شود و بیش از ۱۲۰ دقیقه بالاتر از حد نرمال خود باشد، کد CC در صفحه نمایشگر به عنوان ارور بر روی یخچال های جنرال الکتریک قابل مشاهده است. فرسودگی و فاسد شدن لاستیک دور درب یخچال، باز ماندن طولانی مدت درب یخچال، وجود مشکل در کمپرسور و یا نقص فنی در سیستم دیفراست از جمله دلایلی است که سبب بروز این نقص می شود. در صورت نیاز، واشرهای درب یخچال را تعویض کنید و هنگام ایجاد ارور، دکمه کنترل سیستم را برای از بین بردن کد خطا فشار دهید.

ارور TC؛ روشن ماندن قطعه توربو کولینگ پس از انجام وظیفه

در یخچال‌های جنرال الکتریک، قطعه‌ای به نام turbo cooling وجود دارد که وظیفه کاهش سریع دمای یخچال را به عهده دارد. اگر این قطعه پس از انجام وظیفه خود، همچنان روشن باشد، دستگاه ارور ساید جنرال الکتریک TC را نشان می‌دهد. برای رفع این ارور تنها کافی است که دکمه فیزیکی این قطعه را که برای روشن و خاموش کردن روی بدنه قرار دارد، فشار دهید تا ارور برطرف شود.

خطای ۸۸ یا ۸۹؛ نوسان بالای برق یا مسئله الکتریکی

یکی دیگر از ارورهایی که ممکن است یخچال های جنرال الکتریک دچار آن شوند، ارور با کد خطای ۸۸ یا ۸۹ است که به علت نوسانات شدید برق یا مسائل و مشکلات الکتریکی به وجود می آید. برای رفع این خطا، ابتدا یخچال را به مدت ۵ دقیقه از برق بکشید و مجددا آن را به برق متصل کنید. در صورتی که مشکل برطرف نشد، با یک فرد متخصص تماس بگیرید ممکن است نیاز به تعویض صفحه کنترل باشد.

خطای CI؛ عملکرد نامناسب یخ‌ساز دستگاه

این ارور مربوط به خرابی یخ ساز یا ice maker یخچال های ساید بای ساید جنرال الکتریک است. ممکن است قطعه های یخ در قالب یخ ساز گیر کرده باشد. در این حالت بهتر است شیر ورودی را بررسی کنید و یا اگر خودتان شیر آب ورودی به یخچال را بسته اید، یخ ساز را هم ببندید. سپس مجددا دکمه کنترل سیستم یا system check را فشار دهید تا خطا از بین برود. اگر همچنان از بین نرفت، متاسفانه باید جهت تعمیر و تعویض یخ ساز جنرال الکتریک اقدام کنید.

بررسی شرایط توسط تعمیر کار به وسیله تبلت
در این تصویر فردی را می‌بینید که کنار یخچال قرارگرفته است و در حال بررسی شرایط دستگاه است.

ارور DE؛ اشکال در سیستم یخ‌زدایی و دیفراست

اگر سیستم یخ‌زدایی بیش از ۴۸ ساعت کار نکند، این خطا به نمایش در می‌آید. در این حالت بهتر است یخچال را از برق بکشید، اتصالات را بررسی کرده و محکم نمایید. اگر لازم بود، سیم‌کشی را تعویض کنید. شاید المنت یخ‌زدایی دچار مشکل شده و نیاز به تعویض دارد. البته این نکته را در نظر داشته باشید که در بعضی از مدل‌ها، انجام نشدن فرایند یخ‌زدایی در بیش از ۴۸ ساعت امری طبیعی است. می‌توانید با فشار دادن دکمه کنترل سیستم، خطا را صفر کنید.

گاهی این خطا نشان از مشکل در سیستم یخ‌زدایی مثل ترمودیسک، برد، المنت، ترموفیوز و فن است که باید آن‌ها را بررسی کرده و در صورت نیاز، تعویض کنید.

هشدار DF؛ عدم وجود جریان برق بیش از ۴۸ ساعت در مدار یخچال

ارور DF یخچال فریزر جنرال الکتریک جزو خطاهای رایجی است که در یخچال فریزر های برند جنرال الکتریک رخ می دهد. ارور DF که مخفف Defrost است، زمانی روی صفحه نمایشگر نشان داده می شود که در قطعات هیت، سیستم دیفراست، المنت و یا تایمر دستگاه نقص و اختلال ایجاد شده باشد. در واقع اگر بیشتر از ۴۸ ساعت در یخچال فریزر جنرال الکتریک عمل یخ زدایی ( دیفراست ) انجام نشود، کد خطای DF ظاهر می شود. نتیجه این روند باعث می شود که سیستم خنک کننده یخچال فریزر متوقف شده و محفظه داخلی یخچال شروع به گرم شدن می کند. برای حل این مشکل باید هر چه سریع تر با یک تکنسین تعمیر یخچال جنرال الکتریک تماس حاصل فرمایید. چون این مشکل قطعا نیاز به یک فرد متخصص در زمینه تعمیر یخچال های جنرال الکتریک دارد.

ارور E2 یخچال جنرال؛ وجود خطا در صفحه کنترل اصلی

اگر با این خطا مواجه شدید، برد یخچال جنرال الکتریک را بررسی نمایید چون ممکن است این قطعه دچار مشکل شده باشد و به تعویض نیاز داشته باشد. این ارور در یخچال های جنرال الکتریک خیلی مهم بوده و در صورت آسیب جدی برد و قابل تعمیر نبودن آن، هزینه بیشتری را برایمان می گذارد. بنابراین بهتر است در اسرع وقت با تعمیرکاران متخصص تماس گرفته و از آن ها درخواست کمک کنید.

ارور TF

نمایش کد TF در یخچال فریزر های جنرال الکتریک مشکل یا خطایی محسوب نمی‌ شود و بیانگر فعال بودن حالت سیستم سرمایشی سریع فریزر یا همان Turbo Freeze است. در صورت فعال بودن این گزینه، شاهد سرعت بالای تولید سرما و یخ در قسمت فریزر دستگاه خواهید بود. دمای فریزر به طور موقت به پایین ‌ترین حد ممکن می ‌رسد تا مواد غذایی به سرعت منجمد شوند. برای غیر فعال کردن این کد تنها کافیست در تنظیمات یخچال فریزر خود این حالت را خاموش کنید.

رفع ارور یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک چگونه انجام می‌شود؟

بیشتر مدل های جدید یخچال های ساید بای ساید جنرال الکتریک دارای سیستم خود عیب یابی بوده و برای آگاه کردن شما از خطا و مشکل به وجود آمده در یخچال فریزر، کد هایی را روی نمایشگر یخچال فریزر ظاهر می سازند. آشنایی با این کد ها و معنای آن ها، می‌ تواند به شما در عیب ‌یابی و رفع مشکل یخچال کمک کند. در برخی از موارد مشکل جدی نیست و خود شما بدون نیاز به مراجعه تکنسین می توانید مشکل را برطرف کنید. توجه داشته باشید که در مواردی بدون داشتن اطلاعات فنی ممکن است آسیب جدی به یخچال خود وارد کنید، پس به شما توصیه می کنیم بدون حضور تعمیرکار متخصص دست به رفع ارور و تعمیر یخچال خود نزنید

سخن پایانی

به طور کلی، آگاهی و آشنایی با انواع ارور های یخچال جنرال الکتریک، علل بروز آن ها و روش رفع آن ها به شما کمک می‌کند تا در صورت بروز مشکل، به سرعت آن را حل کنید و از ایجاد مشکلات سنگین جلوگیری کرد. ما در این مقاله سعی کردیم شما را با انواع ارور های یخچال های ساید بای ساید جنرال الکتریک آشنا کنیم تا دانش شما را در این زمینه ارتقا دهیم. اما دقت کنید اگر در مواردی بدون داشتن اطلاعات فنی دست به تعمیر یخچال ساید بای ساید خود بزنیم، ممکن است ناخواسته آسیب جدی به یخچال وارد کنیم بنابراین بهتر است حتما از تکنسین ها و افراد متخصص کمک بگیریم.

سوالات متداول

چه زمانی برای کمک با نمایندگی تعمیر یخچال تماس بگیریم؟

هر یک از کد های خطا دارای معانی خاصی بوده و نقص فنی اجزای مختلف دستگاه را نشان می ‌دهند. برطرف نکردن این خطا ها و نادیده گرفتن آن ها می تواند منجر به خرابی دستگاه و ایجاد مشکلات بزرگتری شود. به همین دلیل اولین اقدام پس از تشخیص کدهای خطای یخچال تعمیر آن است. از آن جایی که تعمیر یخچال امری تخصصی می‌باشد بهتر است از تعمیرکاران متخصص و حرفه‌ای در نمایندگی‌ها کمک بگیرید.

در صورتی که پس از عیب یابی و تعمیر یخچال های جنرال الکتریک کد های خطا از روی نمایشگر نرفت باید چه کنیم؟

   برای حل این مسئله دکمه سیستم چک System Check موجود بر روی نمایشگر را فشار دهید تا کد خطا حذف شود. در صورت حذف نشدن آن ممکن است مشکل از صفحه نمایشگر باشد، برای رفع این مشکل می توانید از نمایندگی های تعمیر نیز کمک بگیرد.

فرق بین کد TF و TC  چیست ؟

    دو کدTC , TF   در یخچال فریزر جنرال الکتریک ارور محسوب نمی شوند، بلکه کد TC  نشان دهنده فعال بودن حالت Turbo Cool است. این قابلیت باعث افزایش سرعت سرمایش یخچال برای سرد کردن سریع تر مواد غذایی می شود. و کد خطای TF  در یخچال فریزر جنرال الکتریک نشان دهنده فعال بودن حالت Turbo Freeze یخ زدایی سریع است. این حالت باعث می ‌شود فریزر با سرعت و شدت بیشتری یخ تولید کند.

دیگر مقالات این دسته بندی