نمایندگی پارسا سرویس

جنرال الکتریک – آاگ – مابه

021-۵۴۴۱۲۱۰۰

8 صبح الی 19

Untitled-1
قطعات جاروشارژی
زمان مطالعه: 6 دقیقه

معرفی کامل قطعات مختلف جارو شارژی

جارو شارژی چیست؟

مکانیزم کار کردن جارو شارژی تفاوتی با جاروهای برقی ندارد. یک موتور وظیفه ایجاد قدرت مکش (vacuum) را برعهده دارد و آلودگی‌های مختلف را از طریق یک لوله به داخل کیسه زباله می‌کشد. تفاوتی که جاروهای شارژی با جاروهای برقی دارند منجر به محبوبیت رو افزون آن‌ها شده است.

جارو شارژی برای کار کردن نیازی به اتصال مستقیم به برق شهری ندارد و انرژی موردنیاز خود برای مکش را از باتری تأمین می‌کند. باید اعتراف کرد که نمونه‌های اولیه جاروهای شارژی به دلیل طول عمر بسیار پایین باتری و قدرت مکشی که چنگی به دل نمی‌زد، نتوانست فروش خوبی داشته باشد؛ اما نمونه‌های پیشرفته و امروزی آن به خوبی از پس وظایف خود برآمده و تبدیل به عصای دست بانوان خانه‌دار شده است.

چرا به جارو شارژی نیاز داریم؟

با اندکی تفکر و نگاهی به لیست مزایای جارو شارژی متوجه می‌شویم که همه ما در خانه به یک جارو شارژی خوب و باکیفیت نیاز داریم. در ادامه با برخی از مزایای شگفت‌انگیز و برجسته جارو شارژی آشنا خواهیم شد:

  • عدم نیاز به سیم و پریز برق: عدم نیاز به اتصال به برق شهری بزرگ‌ترین مزیت جاروهای شارژی است. با تأمین انرژی مورد نیاز از طریق باتري، شما به راحتی می‌توانید سطوح مختلف مانند پرده‌ها، کنج سقف، پله‌ها، مبل‌ها و حتی اتومبیل خود را گردگیری کنید. جارو شارژی‌های امروزی همگی می‌توانند بیش از ۱ ساعت کار مداوم را انجام دهند.
  • سبک بودن: سبک بودن جاروهای شارژی مزیت بزرگ دومی است که منجر به محبوبیت این وسیله شده است. تصور کنید که جارو کشیدن تمام خانه به وسیله یک جارو بسیار سبک چقدر لذت‌بخش‌تر از کار کردن با جاروبرقی‌های بزرگ و دست‌وپا گیر است. سبک بودن جارو شارژی کمترین فشار را به مفاصل دست، پا، گردن و کمر شما وارد می‌کند.
  • آلودگی صوتی کمتر: بزرگ‌ترین شکایتی که افراد مختلف از جاروهای برقی خود دارند، صدای بالا و گوش‌خراش آن است که موجبات ناراحتی افراد داخل منزل و حتی همسایه‌ها را فراهم می‌کند. تحمل یک ساعت صدای جاروبرقی آخرین چیزی است که افراد منزل پس از یک روز خسته‌کننده کاری در بیرون منزل انتظار آن را می‌کشند. جاروهای شارژی با کمترین سروصدای ممکن کار می‌کنند.
  • قدرت مکش بالا: جاروهای شارژی با توجه به ابعاد و وزنی که دارند، از قدرت مکش بالایی برخوردار هستند و با تنظیمات مختلف برای قدرت مکش، می‌توانند مکش مورد نیاز برای تمیز کردن سطوح مختلف در خانه را فراهم کنند.
  • قدرت مانور بیشتر: جاروهای شارژی قدرت مانور بسیار بیشتری در مقایسه با جاروهای برقی دارند و برای تمیز کردن مناطق و زوایایی که حتی دست هم به آن‌ها نمی‌رسد، می‌توانند کمک‌حال ما باشند.
  • اشغال فضای کمتر و نگهداری آسان‌تر: جاروهای شارژی فضای بسیار کمتری را اشغال می‌کنند و برای زندگی‌ها و خانه‌های آپارتمانی بسیار مناسب هستند. برخی از مدل‌های جارو شارژی قابلیت نصب شدن به دیوار را دارند و کمترین فضای ممکن را اشغال می‌کنند.
  • دومنظوره بودن: برخی از جارو شارژی‌ها دومنظوره هستند و علاوه بر مکش گردوخاک، قابلیت جمع‌آوری آب را نیز دارند.
  • قابلیت برنامه‌ریزی و ایجاد تایمر برای شروع به کار: مدل‌های هوشمند جاروهای شارژی قابلیت برنامه‌ریزی دارند و حتی در زمان‌هایی که شما در منزل نیستید می‌توانند کار گردگیری را بدون نیاز به حضور شما در ساعات برنامه‌ریزی‌شده انجام دهند.

شاید تنها نقطه ضعف جاروهای شارژی ظرفیت پایین کیسه‌های آن‌ها در کنار اتمام باتری باشد. اگر قصد خریداری جارو شارژی دارید یا جارو شارژی شما دچار مشکل شده است، می‌توانید به نمایندگی جارو شارژی الکترولوکس اعتماد کنید. این نمایندگی، با سابقه طولانی مدت حضور در این زمینه، خدمات باکیفیت را با بهترین قیمت برای شما فراهم می‌کند.

در ادامه با قطعات جارو شارژی آشنا خواهیم شد.

قطعات جارو شارژی؛ یک جارو شارژی از چه قطعاتی ساخته می‌شود؟

اجزای مختلف جاروشارژی

یک جارو شارژی با توجه به نوع و مدل آن (جارو شارژی دستی و جارو شارژی پارویی) از اجزا و قطعات مختلفی ساخته می‌شود. یک جارو شارژی فارغ از طراحی بدنه و برند تولید کننده از قطعات اساسی ثابتی تشکیل می‌شود که در ادامه مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

موتور جاروشارژی

یکی از قطعات جارو شارژی موتور آن است. موتور جارو شارژی اساسی‌ترین جزء و قلب تپنده جارو شارژی است. موتور جارو شارژی انرژی مورد نیاز الکتریکی را از باتری دریافت کرده و با تبدیل آن به انرژی مکانیکی، شروع به کار جارو شارژی را استارت می‌زند. موتور جارو شارژی با ایجاد قدرت مکش، گردوغبار و آلودگی‌های سطوح را به درون کیسه می‌کشد.

کیسه

کیسه جارو شارژی یکی دیگر از قطعات جارو شارژی است که ظرفیت و طراحی آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. زمانی که موتور شروع به کار و ایجاد مکش می‌کند، این کیسه جارو شارژی است که پذیرای گردوخاک‌ها و آلودگی‌های مکیده شده است. اگر طراحی و جنس کیسه مناسب نباشد، گردوغبار به موتور و سایر اجزای جارو شارژی مانند برد الکترونیکی آن نفوذ کرده و به آن‌ها آسیب وارد می‌کند.

کیسه جارو شارژی در ۲ نوع کیسه دائمی و کیسه یک‌بار مصرف در بازار وجود دارند. کیسه‌های دائمی جارو شارژی ۵ لایه هستند و دوام و ظرفیت بالاتری دارند. همچنین کیسه‌های دائمی همانند کیسه‌های جاروهای برقی در صورت پر شدن، امکان خالی شدن، شست و شو و استفاده مجدد را دارند. در سمت مقابل اما کیسه‌های یک‌بار مصرف قرار دارند که قابلیت استفاده مجدد و شست و شو را ندارند. این کیسه‌ها در صورت پر شدن باید با نمونه مشابه جایگزین شوند.

قاب کیسه

قاب کیسه در واقع بخشی از بدنه و طراحی داخلی جارو شارژی است که کیسه در داخل آن قرار می‌گیرد. وظیفه قاب کیسه حفظ کیسه جارو شارژی از آسیب و پارگی به کمک خار، گیره یا دکمه است.

باتری جارو شارژی

باتری یکی دیگر از قطعات جارو برقی است که نقش بسیار مهمی را بازی می‌کند و تأثیر بسیار زیادی در کیفیت کارکرد جارو شارژی و قیمت نهایی آن دارد. باتری در غیاب برق شهری وظیفه تأمین انرژی مورد نیاز برای کارکرد جارو شارژی را برعهده دارد و در نقش منبع تغذیه ظاهر می‌شود.

باتری جارو شارژی قطعه بسیار حساسی است، بنابراین برای جلوگیری از استهلاک و خراب شدن آن، حتماً از شارژر اورجینال و آکبندی که در داخل جبه قرار داده شده است برای شارژ آن‌ها استفاده کنید. یک باتری معیوب در مدت زمان بیشتری فول شارژ می‌شود و از طرفی دیگر شارژدهی مناسبی نخواهد داشت.

فیلتر

همه ما با کارکرد و نقش مهم فیلتر در دستگاه‌ها و تجهیزات مختلف مانند ماشین لباسشویی آشنایی داریم. فیلترها وظیفه مراقبت از اجزای جارو شارژی و هر وسیله‌ای را برعهده دارند و در مسیر جریان هوای ورودی به سمت داخل قرار می‌گیرند. فیلتر جارو شارژی نیز دقیقاً با همین هدف کارگذاری می‌شود.

فیلتر جارو شارژی وظیفه محافظت از موتور و برد الکترونیکی داخل بدنه را برعهده دارد و باید ذرات ریز، غبار و مو را به خود جذب کند. اگر فیلتر جارو شارژی پر شود یا به هر دلیلی وظیفه خود را به درستی انجام ندهد، رفته‌رفته از قدرت مکش موتور کاسته شده و توان جارو شارژی در جمع‌کردن گردوغبار را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بنابراین به صورت منظم و دوره‌ای فیلتر جارو شارژی خود را تمیز کرده یا تعویض کنید.

پایه شارژر

همان‌طور که اشاره شد جارو شارژی بدون نیاز به اتصال به برق شهری کار می‌کند. انرژی مورد نیاز از طریق باتری‌های قابل شارژ تهیه می‌شود و این باتری‌ها برای شارژ شدن به شارژر مخصوص با ولتاژ و آمپراژ مشخص نیاز دارند.

پایه شارژر یکی دیگر از قطعات جارو شارژی است که از اهمیت بالایی برخوردار است. وظیفه پایه شارژر، شارژ کردن باتری‌ها پس از دشارژ شدن آن‌ها است. پایه شارژر بسته به طراحی آن می‌تواند اشکال مختلفی داشته و از فناوری‌های مختلفی برای شارژ کردن باتری‌ها استفاده کند. با قرار دادن جارو شارژی روی پایه خود، باتری‌ها شروع به شارژ شدن خواهند کرد.

بدنه

بدنه جارو شارژی

بدنه جارو شارژی جزو اجزای جارو شارژی به حساب می‌آید، چرا که وظیفه مهم نگهداری از قطعات و اجزای جارو شارژی را بر عهده دارد. هرچه بدنه جارو شارژی از جنس بهتر و باکیفیت‌تری ساخته شده باشد، قطعات داخلی طول عمر بالاتری داشته و دستگاه عملکرد مطلوب‌تری را ارائه خواهد کرد. جنس بدنه اکثر جاروهای شارژی امروزی از لاستیک فشرده باکیفیت است.

غلتط یا برس

در ادامه معرفی قطعات جارو شارژی، به غلتط یا برس جارو شارژی می‌رسیم. غلتط یا برس جارو شارژی همان قطعه‌ای است که در انتهای لوله مکش قرار می‌گیرد و به صورت مستقیم با سطوح مختلف در تماس است. غلتط به عنوان اجزای جارو شارژی، نقش مهمی در قدرت مکش آلودگی‌های مختلف دارد، بنابراین به صورت منظم آن را تمیز کنید تا قدرت مکش جارو شارژی شما کمتر نشود.

پوزه یا لوله خرطومی

در لیست اجزای جارو شارژی، پوزه یا خرطومی نیز قرار دارد. یک بخش پلاستیکی به شکل پوزه که در قسم انتهایی لوله مکش جا زده می‌شود تا به کمک آن بتوان سطوح کمتر در دسترس را تمیز و گردگیری کرد.

برد

جارو شارژی به یک برد الکترونیکی مجهز می‌شود که وظیفه آن ایجاد هماهنگی بین اجزای جارو شارژی است. این قسمت وظیفه کنترل عملکرد باتری‌ها، شارژ شدن دستگاه، خاموش روشن شدن چراغ‌ها و ال سی دی دستگاه را برعهده دارد.

اگر می‌خواهید مطمئن باشید که جارو شارژی باکیفیت و با قیمت مناسبی می‌خرید، می‌توانید به نمایندگی جارو شارژی آاگ مراجعه کنید.

سخن پایانی

در این مقاله در مورد قطعات جارو شارژی صحبت کردیم و از نزدیک با اجزای جارو شارژی و کارکرد هر کدام از آن‌ها آشنا شدیم. متوجه شدیم که یک جارو شارژی از قطعات و اجزای مختلفی تشکیل می‌شود و با توجه به کارآیی و بازده بالایی که دارد، برای هر خانه‌ای لازم و ضروری است.

دیگر مقالات این دسته بندی