فهرست مطالب
Toggleعلل برفک زدن در یخچال ساید بای ساید چیست؟
برف زدن یخچال ساید منجر به کاهش سرمای لازم برای یخچال و فریزر میشود که این مسئله روی تازگی و فاسد شدن مواد غذایی تأثیر مستقیم میگذارد. کم شدن سرمای داخل یخچال باعث میشود که سنسور دمای داخلی یخچال دستور کمبود سرمای لازم را به برد دهد و کمپرسور برای تامین سرمایش لازم به صورت مدام کار کند و با یکسره شدن کمپرسور به دلیل مدت زمان زیاد، امکان خرابی یخچال ساید بای ساید افزایش مییابد و در پی آن افزایش هزینه تعمیر یخچال میشود که در ادامه علل برفک زدن یخچال ساید را با هم بررسی خواهیم کرد:
- درب یخچال اگر زیاد باز و بسته شود و مدت زمان باز بودن درب زیاد شود باعث ایجاد برفک میشود.
- خراب بودن لاستیک نواری دور درب یخچال باعث میشود که درب یخچال به خوبی بسته نشود و هوای سرد داخل یخچال از آن خارج شود و هوای گرم بیرون به داخل یخچال وارد شود و ایجاد برفک نماید.
- محلی که یخچال ساید در آنجا نصب میشود بسیار حائز اهمیت است برای مثال در صورتی که یخچال ساید بای ساید در کنار آبگرمکن، اجاق گاز، سماور و… که قرار گیرد به دلیل اینکه تولید گرما و رطوبت مینمایند و در صورت باز کردن درب یخچال هوای گرم و مرطوب وارد یخچال شده و ایجاد برفک مینماید. به همین خاطر از نصب یخچال در کنار لوازم مشعل دار و حرارتی خودداری کنید و در صورت قرارگیری دستگاه در کنار این وسایل گازسوز، حتماً جای آن را تغییر دهید.
- معیوب بودن قطعاتی همچون: المنت، ترموفیوز، ترموستات باعث برف زدن یخچال میشود.
- از قرار دادن مواد غذایی گرم و داغ در درون یخچال خودداری کنید، چرا که هوای گرم و هوای سرد یخچال با یکدیگر ترکیب شده و ایجاد برفک میکند و دلیل دیگری که نباید مواد غذایی گرم و داغ را درون یخچال قرار داد این است که باعث گرم شدن فضای داخل یخچال میشود و این موضوع باعث فشار آمدن روی کمپرسور دستگاه میشود و کمپرسور باید مدت زمان زیادی روشن بماند تا بتواند سرمای داخل یخچال را خنک نماید.
- آخرین دلیلی که یخچال ساید برفک میزند میتوان به انسداد لولههای اواپراتور و کندانسور باشد که مانع از عبور گاز مبرد در داخل این لولهها میشود.
در ادامه راههای جلوگیری از برفک زدن یخچال را برای شما توضیح خواهیم داد.
راههای جلوگیری از برفک زدن در یخچال ساید بای ساید
اگر از یخچال ساید بای ساید خود به درستی استفاده نکنید با مشکلات و خرابی یخچال ساید بای ساید روبرو خواهید شد برای همین منظور اولین راه جلوگیری از برفک زدن و خرابی یخچال ساید بای ساید نگهداری و استفاده صحیح از یخچال است که حتی خرابی قطعات یخچال ساید بای ساید همچون المنت و تایمر دیفراست و… به طرز استفاده و نگهداری از یخچال بر میگردد. اما در ادامه برای جلوگیری از برفک زدن یخچال ساید بای ساید راهکارهایی را ارائه خواهیم داد که عبارتند از:
- از باز و بسته کردن مکرر درب یخچال به مدت طولانی خودداری کنید.
- در هنگام نصب یخچال ساید از فاصله آن با دیوار اطمینان حاصل نمایید و حد الامکان یخچال بین ۱۵ الی ۲۰ سانتیمتر از دیوار فاصله داشته باشد تا هوای کافی برای خنک شدن کمپرسور و کندانسور وجود داشته باشد.
- دریچه هوا یا دمپر را چک کنید تا از عملکرد صحیح آن مطمئن شوید، چرا که در برخی مواقع به دلیل یخ زدن هواکش، مسدود شده و باعث ایجاد برفک در فریزر خواهد شد.
- در هنگامی که اقدام به بستهبندی مواد غذایی خود میکنید از خارج شدن هوای بستهها اطمینان حاصل نمایید؛ چرا که وجود هوا باعث رطوبت در آن شده و ایجاد برفک خواهد کرد.
- همواره از بسته شدن کشوهای فریزر اطمینان حاصل کنید چرا در صورت بسته نشدن کشوها امکان بسته نشدن کامل درب فریزر وجود دارد و این موضوع باعث برفک زدن خواهد شد.
- از سلامت لاستیکهای نواری دور درب یخچال و فریزر اطمینان حاصل کنید که آهنرباهای داخل لاستیک خاصیت آهنربایی لازم را داشته باشند.
- دمای فریزر را به درستی انتخاب کنید چرا که اگر دمای فریزر پایین باشد باعث ایجاد برفک خواهد شد.
مشکل سرمادهی در یخچال ساید بای ساید
یکی از مشکلاتی که در یخچالهای ساید بای ساید به وجود میآید مشکل سرمادهی یا سرد نکردن یخچال است که علت این مشکل میتواند به مسائل فنی و غیرفنی برگردد که در ادامه این مبحث را به صورت کامل بررسی خواهیم کرد تا به علل خرابی یخچال ساید بای ساید بیشتر واقف شوید.
البته در نظر داشته باشید که به صورت عادی یخچال باید وظیفه خود را که سرمادهی است را به درستی انجام دهد. اما در برخی موارد با رعایت یکسری اصولی که در ادامه گفته میشود میتوان مشکل سرمادهی را برطرف کرد. در ابتدا به ۳ دلیل غیرفنی که به نحوه استفاده شما از یخچال ساید میشود را با هم بررسی خواهیم کرد:
۱. عدم تنظیم درست دمای یخچال
عدم تنظیم درست دمای یخچال باعث مشکل سرمادهی در یخچال میشود. برای مثال در فصل زمستان به دلیل سرد بودن دمای محیط دمای ایدهآل ۳ تا ۵ درجه است و در تابستان دمای ایدهآل ۱ یا ۲ درجه سانتیگراد است. در صورتی که بارها مشاهده شده که زنان خانه دار به تنظیم دما بی تفاوت بوده و دمای یخچال را روی ۷ الی ۸ درجه تنظیم میکنند که این درجه باعث میشود سرمادهی یخچال بسیار کم باشد.
۲. قرار دادن بیش از اندازه مواد غذایی داخل یخچال و فریزر
یکی از دلایلی که باعث سرمایش کم دستگاه میشود قرار دادن بیش از اندازه مواد غذایی در کشوها و طبقات آن است چرا که هوای داخل یخچال به گردش در نمیآید و سنسور دما به خوبی دمای داخل را نمیسنجند و دمپر به درستی باز و بسته نمی شود و سرمای داخل مطابق با درجه تعیین شده تنظیم نمیشود.
در حالت بعدی قرار گرفتن مواد غذایی باعث انسداد عملکرد فن و دمپر میشود و از قرار دادن بستههای بزرگ مواد غذایی روبروی هواسازهای یخچال خودداری کنید.
۳. عدم گردش هوا در بین طبقات و کشوهای یخچال
عدم رعایت فاصله یخچال با دیوار و در نتیجه عدم فضای کافی برای گردش هوا در پست یخچال عامل دیگر سرمادهی کم یخچال است، چرا که در این صورت کمپرسور و فن کمپرسور به خوبی نمیتوانند هوای محیط را دریافت نمایند تا خنک شوند و این موضوع باعث داغ شدن کمپرسور و کاهش عملکرد آن میشود و به مرور زمان باعث خرابی یخچال ساید بای ساید میگردد.
اما در ادامه به ۱۰ علت فنی که منجر به ایجاد مشکل سرمادهی در یخچال ساید بای ساید میشود را با هم بررسی خواهیم کرد که عبارتند از:
- خرابی لاستیک نواری دور درب یخچال
- خرابی رله اورلود و کمپرسور
- خرابی فن کمپرسور
- خرابی فن اواپراتور
- نشتی یا کمبود گاز یخچال
- انسداد سیم پیچهای کندانسور
- خرابی دمپر
- خرابی سنسور محیطی یا ترموستات
- انسداد درین
- عدم یخ زدایی یا دیفراست
این ۱۰ مورد از مهمترین و شایعترین علل ایجاد مشکل سرمادهی یخچال ساید بای ساید هستند که هرکدام را به اختصار توضیح خواهیم داد.
تأثیر خرابی لاستیک نواری دور درب یخچال در سرمادهی
خرابی لاستیک نواری دور درب یخچال میتوان به پارگی و پوسیدگی و فاسد شدن جنس آن اشاره کرد که در صورتی که پوسیدگی و پارگی را مشاهده کردید حتماً آن را تعویض نمایید. اگر هم درب یخچال تنظیم نشده باشد از به دلیل چفت نشدن لاستیک نواری به بدنه امکان نچسبیدن آن وجود دارد.
تأثیر خرابی رله اورلود و کمپرسور در سرمادهی یخچال
در مقاله معرفی کامل قطعات مختلف یخچال ساید با ساید به عملکرد و وظایف این دو قطعه به صورت کامل پرداختیم، رله اورلود و کمپرسور وظیفه خنک کردن دمای کابین یخچال را بر عهده دارند و در صورت خرابی هر یک از این قطعات، مکانیزم سرمادهی یخچال با مشکل مواجه خواهد شد که باید توسط تعمیرکار مجاز نمایندگی یخچال ساید بای ساید مورد بررسی قرار گیرد.
در صورت خرابی رله اورلود، کمپرسور روشن نخواهد شد و وقتی کمپرسور روشن نشود با مشکل سرمادهی یخچال ساید بای ساید مواجه خواهید شد.
تأثیر خرابی فن کمپرسور در سرمادهی یخچال ساید
فن کمپرسور که در کنار کمپرسور و پشت یخچال قرار دارد وظیفه خنک کردن کمپرسور را بر عهده دارد و در صورت خرابی این قطعه، دمای کمپرسور بالا رفته و با داغ شدن کمپرسور بازدهی آن کاهش می یابد و در نتیجه میزان سرمادهی یخچال ساید کاهش مییابد. داغ شدن کمپرسور در عملکرد قطعات دیگر و خرابی یخچال ساید بای ساید تأثیر مستقیم میگذارد.
تأثیر خرابی فن اواپراتور در سرمادهی یخچال ساید
فن اواپراتور در بخش فریزر تعبیه شده تا سرما را از فریزر به یخچال هدایت نماید و در صورت خرابی این قطعه، مکانیزم سرمادهی یخچال ساید با مشکل مواجه خواهد شد، البته بسته به مدل برخی از یخچالها، دو عدد اواپراتور تعبیه میشود که یکی برای قسمت فریزر و دیگری برای قسمت یخچال مورد استفاده قرار میگیرد. اگر فن اواپراتور دچار مشکل شود عمل انتقال هوای سرد انجام نمیشود.
تأثیر نشتی یا کمبود گاز یخچال در سرمادهی یخچال ساید بای ساید
کمبود یا نشتی گاز باعث گرم شدن دمای کابین یخچال میشود و اگر میزان گاز کم باشد کمپرسور به صورت یکسره روشن خواهد ماند و در نتیجه باعث سوختن موتور یخچال خواهد شد. همچنین اگر لولههای اواپراتور و کندانسور نشتی داشته باشد ابتدا قسمت یخچال و سپس قسمت فریزر سرمای خود را از دست خواهند داد.
تأثیر انسداد سیم پیچهای کندانسور در سرمادهی یخچال
لولهها یا سیم پیچهای کندانسور در صورت انسداد باعث کاهش برودت یخچال ساید بای ساید میشود. در صورتی که کمپرسور روشن باشد و دمای کندانسور گرم باشد نشان از سلامت دستگاه دارد اما اگر کمپرسور روشن باشد اما کندانسور گرم نباشد دلیل بر خرابی یخچال ساید بای ساید دارد که ناشی از انسداد لولههای کندانسور است.
تأثیر خرابی دمپر در سرمادهی یخچال ساید
دمپر یا دریچه هوا وظیفه پمپاژ هوای سرد به داخل کابین یخچال را بر عهده دارد و در صورت خرابی باعث کاهش میزان سرمادهی یخچال خواهد شد که یکی از دلایل خرابی قرار دادن بستههای بزرگ مواد غذایی روبروی آن است که به دو صورت الکترونیکی و مکانیکی در یخچالها تعبیه میشوند.
خرابی سنسور محیطی یا ترموستات
سنسور محیطی دما یا ترموستات وظیفه تنظیم دمای داخل کابین یخچال را بر عهده دارد که میزان دقیق دما روی صفحه نمایشگر نشان داده میشود در صورت خرابی سنسور میزان دقیق دما به برد ارسال نمیشود و در نتیجه کمپرسور شروع به کار نمیکند و هوای درون کابین سرمای لازم را نخواهد داشت و در حالت دیگر اگر میزان دقیق دما به برد ارسال نشود کمپرسور یکسره روشن میماند و در نتیجه باعث خرابی یخچال ساید بای ساید میگردد.
تأثیر انسداد درین در سرمادهی یخچال ساید
گرفتگی درین باعث خواهد شد که آب در قسمت کشوی یخچال یا طبقه آخر فریزر جمع شده و یخ بزند چرا که در یخچالهای ساید بای ساید هر ۶ الی ۴۸ ساعت یکبار برای جلوگیری از برفک زدن، آب و رطوبت داخل یخچال در کف آن جمع میشود و در صورتی که درین انسداد داشته باشد لولهها یخ میزند و مکانیزم سرمادهی یخچال به مشکل بر میخورد.
تأثیر عدم یخ زدایی یا دیفراست یخچال ساید
اما آخرین علت کاهش سرمادهی یخچال ساید بای ساید، خرابی سنسور دیفراست یخچال است که وظیفه یخ زدایی یخچال را بر عهده دارد که در صورت وجود برفک شروع به کار کرده و برفکها را از بین خواهد برد. در صورت خرابی این سنسور میزان برفک بیش از اندازه خواهد شد و باعث عدم کارکرد سنسور محیطی میشود و میزان سرمای یخچال کاهش خواهد یافت که در نتیجه باعث فاسد شدن مواد غذایی و خرابی یخچال ساید بای ساید میشود.
بوی نامطبوع آبسردکن یخچال
بوی بد آبسردکن یخچال ساید در فصل تابستان یکی از مواردی است که بسیار آزاردهنده است به همین خاطر به دلیل بوی بدی که مخزن آبسردکن پیدا میکند نوشیدن آب را منتفی خواهد کرد. از جمله عللی که باعث بو گرفتن آبسردکن یخچال ساید میشود میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- در یخچالهای نو و آبسردکن نو این اتفاق میافتد.
- آب مدت زمان طولاتی در مخزن آبسرد کن یخچال باقی بماند.
- کیفیت فیلترهای مصرفی آب خوب نباشد.
- عدم شستشو و تمیزی یخچال
برای تمیز کردن و از بین بردن بوی نامطبوع آبسردکن میتوانید اقدام به شستشوی چندین باره مخزن آبسرد کن نمایید با پر و خالی کردن چندین باره مخزن اغلب بوی ماندگی و نامطبوع از بین خواهد رفت.
خاموش شدن ساید بای ساید هنگام کار
یکی از مشکلاتی که برای یخچال ساید پیش میآید و نشان از خرابی یخچال ساید بای ساید میدهد خاموش شدن به یکباره دستگاه است که میتواند دلایلی مختلفی داشته باشد البته به یاد داشته باشید که یخچال ساید به صورت یکسره کار نمیکند و هر ۱۲ الی ۱۸ ساعت یکبار دستگاه خاموش میشود. اما در برخی موارد یخچال به صورت یکسره روشن است و خاموش نمیشود یا به صورت یکباره خاموش میشود و دیگر روشن نمیشود.
علل خاموش شدن ساید بای ساید هنگام کار عبارتند از:
- قطع شدن جریان برق
- خرابی ترموستات دستگاه
- خرابی برد الکتریکی یا برد اصلی دستگاه
- داغ شدن بیش از حد کمپرسور و رله اورلود
- خرابی کمپرسور و رله اورلود
موارد بالا از شایعترین علل خاموش شدن ناگهانی یخچال ساید بای ساید در هنگام کار است که در مقالات مجزا هر یک از عوامل را با هم بررسی خواهیم کرد.
درست کار نکردن یخساز ساید بای ساید
درست کار نکردن یخساز ساید از جمله متداولترین خرابی یخچال ساید بای ساید به شمار میآید که در فصل تابستان یا در زمان برگزاری یک مهمانی چالشهایی را برای خانوارها ایجاد نماید که اغلب در دو حالت یخساز کار نمیکند ابتدا یخساز اقدام به ساختن یخ نمیکند و دوم اینکه یخساز، یخ به بیرون نمیدهد از جمله:
- خاموش بودن یخساز
- گزینه مکث انتخاب شده باشد.
- جریان ورودی آب به یخچال قطع شده باشد.
- فیلتر ورودی آب مسدود شده باشد.
- مشکل سرمادهی کافی فریزر
- چسبیدن یخها به همدیگر
از جمله دلایلی دیگری به جز موارد بالا که منجر به کار نکردن یخساز ساید بای ساید میشود میتوان به معیوب بودن شیر برقی یخساز، یخ زدن لولههای منتهی به یخساز، معیوب بودن موتور یخساز، خرابی برد یخچال، خرابی سنسور و… اشاره کرد.
داغ شدن موتور ساید بای ساید
داغ شدن موتور ساید بای ساید یک امر طبیعی به شمار میآید اما زمانی که بیش از حد داغ میشود به طوری که وقتی دست به آن می زنید احساس سوختن به شما خواهد داد در این شرایط غیر طبیعی خواهد بود نشان از خرابی یخچال ساید بای ساید میدهد.
در دو حالت موتور ساید بای ساید بسیار داغ میشود ابتدا نبود روغن در اثر نشتی در سیستم کمپرسور و دومین حالت پایین آمدن میزان چسبندگی و روانکاری روغنهای داخل کمپرسور باعث بالا رفتن بیش از حد دمای کمپرسور میشود بهخاطر کثیف بودن کندانسور است. اما در ادامه به ۶ دلیل که باعث داغ شدن بیش از حد کمپرسور میشوند اشاره خواهیم کرد:
- یکسره کار کردن کمپرسور
- کمبود یا نشتی گاز مبرد
- نبود گردش هوای لازم برای خنک شدن کمپرسور
- معیوب بودن رله اورلود
- خرابی فن کندانسور به همراه کثیف بودن کندانسور
- فیلتر درایر کثیف شده باشد.
اگر در نحوه نگهداری از دستگاه و رسیدگی به آن غافل شوید باعث فشار آمدن به کمپرسور و دیگر قطعات دستگاه خواهید شد که یکی از این معضلات داغ شدن بیش از حد کمپرسور است که منجر به خرابی یخچال ساید بای ساید میشود.
راهکارهای جلوگیری از داغ شدن بدنه و موتور یخچال ساید
امروزه به دلیل اینکه در طراحی یخچالهای ساید بای ساید، جای لولههای کندانسور را تغییر داده و آنها را در محفظه داخلی بدنه قرار میدهند به همین خاطر بدنه یخچال داغ میشود البته داغ شدن بدنه میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که در ادامه راهکارهایی برای جلوگیری از داغ شدن بدنه و موتور یخچال ساید ارائه میدهیم که عبارتند از:
- در ابتدا باید به صفحه نمایش ساید نگاه کرده و دمای تنظیم شده را بررسی کنید چرا که برخی مواقع به دلیل اینکه دمای یخچال روی آخرین درجه تنظیم شده باعث داغ شدن بیش از حد موتور میشود، به همین خاطر دمای داخل کابین را روی متوسط قرار دهید.
- از انباشتن و روی هم قرار دادن مواد غذایی اجتناب کنید چرا که این کار باعث عدم گردش هوای داخل کابین یخچال شده و سنسور دما به خوبی نمیتواند دمای مورد نظر را بسنجد به همین خاطر باعث یکسره شدن کارکرد کمپرس میشود.
- درب یخچال را زیاد باز و بسته نکنید چرا که تمام هوای سرد از دستگاه خارج میشود و کمپرسور دوباره باید با فشار زیاد کار کند که همین امر سبب داغ شدن دستگاه خواهد شد.
- از قرار دادن غذای داغ و گرم در داخل فریزر و یخچال اجتناب کنید.
- در صورت لزوم لولههای پشت یخچال را با یک دستمال گردگیری کنید و بدنه دستگاه را دستمال بکشید.
- محیط متناسب با یخچال انتخاب کنید
- فاصله و فضای خالی پشت دستگاه تا دیوار را رعایت کنید.
با رعایت کردن این موارد تا حدود زیادی از داغ شدن بدنه و موتور یخچال میتوانید جلوگیری کنید تا خرابی یخچال ساید بای ساید خود را به تعویق بیندازید و از صرف هزینههای سنگین تعمیرات خودداری کنید.
ارورهای یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک
شرکت لوازم خانگی جنرال الکتریک از جمله بزرگترین تولید کنندگان لوازم خانگی در جهان است که محصولات زیادی در ایران من جمله یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک عرضه میکند با توجه به اینکه تعداد استفاده کنندگان از این دستگاه در ایران زیاد است به مهمترین ارورهای این یخچال ساید بای ساید که برد یخچال جنرال وظیفه کنترل و اعلام الین خرابی ها را دارد میپردازیم تا با آشنایی نسبت به این خطاها از خرابی یخچال ساید بای ساید خود جلوگیری کنید.
- ارور CC یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک به بالا بودن دمای داخلی فریزر (گرم بودن آن) اشاره دارد.
- ارور TF یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک مخفف کلمه Turbo Freeze است در صورت فعال شدن دمای فریزر را به سرعت بالا می برد
- ارور DE یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک، عدم کارکرد مکانیزم دیفراست و یخ زدایی را اطلاع میدهد.
- ارور TC یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک مخفف کلمه Turbo cool است که صورت فعال شدن دما یخچال سریع کاهش میدهد.
- ارور HRS یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک به وجود خطا در سیستم دیفراست یا یخ زدایی اشاره دارد.
- ارور FF یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک به بررسی آب شدن یخ غذاهای یخ زده اشاره دارد.
- ارور E2 یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک به مشکل در صفحه کنترل اصلی اشاره دارد.
- ارور DF یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک به عدم وجود شار جریان در مدار یخ زدایی اشاره دارد.
- ارور CI یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک به عدم کارکرد یخساز اشاره دارد.
- ارور ۸۹ یا ۸۸ یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک به نوسان برق اشاره دارد.
با توجه به توضیحات کلی که درباره هریک از ارورهای یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک داده شد در صورت لزوم با نمایندگی تعمیرات یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک تماس بگیرید تا از خرابی یخچال ساید بای ساید خود پیشگیری و از صرف هزینههای گزاف تعمیرات اجتناب کنید.
ارورهای یخچال ساید بای ساید مابه
یخچال ساید بای ساید مابه از پیشرفتهترین سیستم عیب یاب خودکار برخوردار است و در صورت ایجاد هر گونه اروری، کد مخصوص آن را در صفحه نمایش دستگاه نشان میدهد که در ادامه شایعترین ارورهای یخچال ساید بای ساید مابه عبارتند از:
- ارور E0 یخچال ساید بای ساید مابه به خرابی یخساز اشاره دارد.
- ارور E1 یخچال ساید بای ساید مابه به خرابی سنسور محیطی دمای یخچال اشاره دارد.
- ارور ۲E یخچال ساید بای ساید مابه به خرابی سنسور محیطی دمای فریزر اشاره دارد.
- ارور ۳E یخچال ساید بای ساید مابه به اختلال دیفراست اشاره دارد.
- ارور ۴E یخچال ساید بای ساید مابه به خرابی دیفراست یخچال اشاره دارد.
- ارور ۵E یخچال ساید بای ساید مابه به خرابی دیفراست فریزر اشاره دارد.
- ارور ۶E یخچال ساید بای ساید مابه به خرابی صفحه نمایش و برد کنترل اصلی اشاره دارد.
- ارور ۹E یخچال ساید بای ساید مابه به بالا بودن درجه حرارت دستگاه اشاره دارد.
- ارور EE یخچال ساید بای ساید مابه به خرابی مدار یخساز اشاره دارد.
- ارور PO یخچال ساید بای ساید مابه به قطعی برق اشاره دارد.
در صورت مشاهده هریک از ارورهای یخچال ساید بای ساید مابه برای جلوگیری از افزایش خرابی یخچال ساید بای ساید مابه دستگاه را از برق بکشید و با نمایندگی تعمیرات یخچال ساید بای ساید مابه تماس بگیرید.
بسته نشدن درب یخچال ساید بای ساید
سؤالی که اکثر کاربران از کارشناسان ما میپرسند این است که دلایل بسته نشدن درب یخچال ساید بای ساید چیست؟ که در ادامه ۶ دلیل عمده این کار را با هم بررسی خواهیم کرد.
- خرابی و پارگی لاستیک نواری دور درب یخچال ساید
- خرابی لولاهای درب یخچال
- عدم چیدن مواد غذایی و پر بودن یس از اندازه یخچال
- تراز نبودن درب یخچال ساید بای ساید
- عدم قرارگیری کشوهای دستگاه در جای خود
- خارج شدن درب یخچال از حالت طبیعی خود
در صورتی که درب یخچال ساید بای ساید بسته نشد لطفاً از فشار دادن زیاد درب برای بستن آن خودداری کنید چرا که باعث بیشتر شدن میزان خرابی یخچال ساید بای ساید میشود و در این صورت باید هزینه زیادی برای تعمیر و تعویض قطعات آسیب دیده خرج نمایید.
نمایندگی یخچال ساید بای ساید آاگ
نمایندگی یخچال ساید بای ساید وایت هاوس
جمعبندی مقاله و کلام پایانی
خرابی یخچال ساید بای ساید یکی از موضوعات تخصصی است که در این مقاله تمام سعی خود را انجام دادیم تا با انواع خرابی یخچال ساید بای ساید به همراه ارورهای یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک و مابه را مورد بررسی قرار دادیم. آشنایی با خرابیهای متداول یخچال ساید باعث میشود در صورت مشاهده علائم اقدامات اولیه را انجام دهید سپس با نمایندگی تعمیرات یخچال تماس بگیرید. نمایندگی با اعزام تکنسین فنی در سریعترین زمان ممکن در منزل شما حاضر شده و خرابی یخچال ساید بای ساید شما را برطرف نماید. در پایان خوشحال خواهیم شد نظرات و تجربیات ارزشمند خود را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید شاد و پیروز باشید.